Täydellinen seinäjärjestelmä

Fibo-seinäjärjestelmän avulla saat täysin vesitiiviit ja erityisen kestävät seinät kylpyhuoneeseen, keittiöön ja muihin kovassa käytössä oleviin tiloihin.

Järjestelmä on helppo asentaa, ja asennus on yhtä helppo tarkastaa: Fibo Aqualock ‑mekanismilla varustetut huonekorkuiset paneelit napsautetaan yhteen, ja saumoista tulee käytännössä näkymättömät. Etupuolen vedeneristyksen ansiosta sinun ei tarvitse murehtia, syntyykö paneelin taakse piileviä vesivahinkoja. Listat ja tarvikkeet on kehitetty 60 vuoden kokemuksella yli miljoonasta märkätilasta ja keittiöstä.

Fibo-seinäjärjestelmä on helppo puhdistaa, ja se vaatii äärimäisen vähän ylläpitoa. Järjestelmä on hyväksytty märkätilakäyttöön, ja paneeleilla on 15 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Siksi me valitsimme Fibon!

Maailmanluokan seinäpaneelit

Fibo-seinäpaneelin ytimenä on PEFC-sertifioidusta puumateriaalista valmistettu 7-kerroksinen koivuvaneri. Levyt on puristettu yhteen ja päällystetty korkeapainelaminaatilla niin, että vedeneriste on paneelin etupuolella. Näin lopputuloksena on sataprosenttisesti vesitiivis ja ympäristöystävällinen design-seinä, joka sopii juuri sinun kylpyhuoneesi, keittiösi tai märkätilasi tyyliin.

Paneelien korkeus on 2400 mm, joten saat koko seinän päällystettyä lattiasta kattoon helposti ja nopeasti. Joitakin malleja on saatavilla myös 3020 mm:n pituisina, jolloin ne sopivat tavallista korkeampiin tiloihin.

Fibo Kitchen Board on 580 mm leveä paneeli, joka soveltuu erityisesti keittiön pöytätason ja yläkaappien väliseen tilaan. Levyt suojaavat seinää roiskeilta.

  • Helppo asentaa

    Viisi kertaa laatoitusta nopeampi

  • Varma ja hyväksytty järjestelmä

    Lataa tekniset tiedot

  • Ympäristöystävällinen ratkaisu

    Tavoitteena kestävä metsätalous

Kaikki yhdessä seinässä

Fibo-seinäjärjestelmä on turvallinen, edullinen ja kestävä ratkaisu märkätiloihin ja seiniksi, joiden on kestettävä tavallista enemmän. Huonekorkuisten paneelien ja helppojen pohjatöiden ansiosta Fibo-kylpyhuoneen asentaminen sujuu jopa viisi kertaa nopeammin kuin laatoittaminen. Suurten rakennusprojektien työprosessit tehostuvat, kun kuivumista ja kovettumista ei tarvitse odotella, asentajia tarvitaan vähemmän ja myös jätettä syntyy vähemmän.

Annamme tuotteillemme 15 takuun, sillä tiedämme, että pinta kestää paljon. Koska vedeneriste on paneelin etupuolella, seinän taakse ei muodostu piileviä vahinkoja. Lisäksi yksittäisten paneelien vaihto käy käden käänteessä.

Sileissä seinäpinnoissa ei ole likaa kerääviä saumoja, joten pinnat on helppo puhdistaa. Siksi Fiboa suosivat niin yksityiskodit kuin suuret kaupalliset tilat, joissa hygieniavaatimukset ovat tiukkoja.

Turvallisuutta yli 60 vuoden ajan

Olemme työskennelleet vuodesta 1952 alkaen saadaksemme märkätilojesi seinät suojattua. Pienimuotoisesta paneelituotannosta on kehittynyt kokonainen seinäjärjestelmä, joka sopii sekä yksityiskoteihin että suurempiin rakennusprojekteihin kuten kouluihin, hoitokoteihin ja päivittäistavarakauppoihin.

Tuotantomme on edelleen Lyngdalissa, Norjassa. Olemme päivittäneet tehtaamme moderniksi vähäpäästöiseksi laitokseksi, jossa tuotetaan entistä enemmän entistä vähemmällä energialla – tuotamme vähemmän jätteitä ja kierrätämme raaka-aineita enemmän.

Kaikkien tuotteittemme ympäristövaikutukset käyvät ilmi tuotekohtaisista ympäristötuoteselosteista, joita voidaan käyttää suurempien rakennusprojektien ympäristösertifioinnissa. Vuosittaisista ympäristöraporteistamme voit seurata, mihin suuntaan olemme menossa.

Lue lisää ympäristöystävällisestä seinäjärjestelmästämme

Yli miljoona asennuskohdettamme ovat tähän mennessä vieneet meidät Norjasta Skandinaviaan, Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Australiaan. Innovaatio on edelleen tärkein liikkellepaneva voimamme.

Tavoitteenamme on entistäkin parempi seinä.

Fibo-seinäpaneeli – tulevaisuuden kylpyhuoneeseen!

Fibo-seinäpaneeleilla kylpyhuoneen uudistaminen käy nopeasti. Paneelien asentaminen on viisi kertaa nopeampaa kuin seinien laatoittaminen, ja kuluissa voi säästää jopa 50 %. Unohda vedeneristeet ja laatoitus, paneelissa on jo kaikki. Paneelit on hyväksytty märkätilakäyttöön, ja niillä on 15 vuoden takuu. Tarkastele vertailuamme ja vakuutu Fibon eduista.

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme?

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Keskustelemme projektistasi mielellämme, eikä se sido sinua mihinkään.

Customer services (FI)

Lataa esite

Katso, mitä Fibolla saa aikaan huoneessasi!