Fibo kylpyhuoneessa

Fibo-seinäjärjestelmän avulla rakennat kylpyhuoneen seinän edullisesti ja viisi kertaa nopeammin kuin laatoittamalla. Valittavanasi on useita eri malleja ja pintoja, ja järjestelmällä on 15 vuoden takuu.


Seinäjärjestelmän paneelit ovat korkeapainelaminaattia, ja huonekorkuiset paneelit voi asentaa joko koolauksen tai olemassa olevan seinän päälle. Fibon oman Aqualock-mekanismin ansiosta paneelit on helppo napsauttaa yhteen.

Laattoja ei tarvitse liimata ja saumata yksitellen, vaan yhdellä paneelilla saa peitettyä suuren alueen. Pohjatöitä ei tarvita eikä laastin kovettumista ja saumausaineen kuivumista tarvitse odotella. Siksi Fibon asentaminen sujuu viisi kertaa nopeammin kuin laatoitus, ja lopputulos on sekä kustannustehokas että tyylikäs. Laajasta seinäpaneelivalikoimastamme löydät parasta modernia pohjoismaista designia, etsitpä sitten perinteisiä malleja, vahvoja korkeakiiltoisia värejä tai luonnollisia kivisävyjä.

Sileäpintaiset seinät ilman likaa kerääviä saumoja on myös helppo pitää puhtaana. Näin paneelit eivät värjäydy tai haalistu, vaan pysyvät pitkään kuosissaan.

Fibo-seinäjärjestelmä on hyväksytty märkätilakäyttöön, ja paneeleilla on 15 vuoden takuu.

Siirry teknisiin tietoihin