Seinäpaneeli

Fibo-seinäjärjestelmien laaja valikoima malleja, pintoja, värisävyjä ja struktuureja on jaettu kuudeksi mallistoksi. Seinäpaneelien koko on 11 x 600 x 2400 mm, ja joitakin paneeleita on saatavissa myös 2720 tai 3020 mm pitkinä. Rullaa alaspäin, niin näet kaikki mallistot.

Huom! Kuvassa näkyvä malliväri saattaa poiketa hieman itse tuotteen väristä.

Marcato-mallisto

Puuta, sementtiä ja kivipintoja: Marcato-mallistoon kuuluu useita värejä, pintoja ja muotoiluja. Paneeleita yhdistävät valkoiset tai harmaat 1,8 mm leveät saumat, ja 30 cm leveää tehostepaneelia käyttämällä tilaan saa näyttävän, modernin ilmeen.

Tutustu koko Marcato-mallistoon

Colour-mallisto

Ekstramattaa tai korkeakiiltoista värikkyyttä: Colour-mallisto on saatavissa useissa eri väreissä, ja värien ja laattakokojen yhdistelmiä on lähes rajattomasti. Fibo Colour ‑malliston saumat ovat 1,8 mm leveitä. Ekstramattaisten pintojen saumat ovat valkoisia, korkeakiiltoisten harmaita.

Tutustu koko Colour-mallistoon

Adagio-mallisto

Marmoria ja kiveä: Adagio-malliston jännittävät marmori- ja kivipinnat vievät ajatukset etelän maille. Kaikki Adagio-mallit ovat sileäpintaisia.

Tutustu koko Adagio-mallistoon

Legato-mallisto

Tinkimättömän moderni: Vaalealla Legato-mallistolla on helppo luoda moderni ja tyylikäs ilme, joka sopii kaikkialle. Kaikki Legato-mallit ovat sileäpintaisia.

Tutustu koko Legato-mallistoon

Crescendo-mallisto

Paneeleiden kolmiulotteinen kuviointi tekee pinnoista eläviä ja luonnollisia. Crescendo-mallistossa laattojen ja saumojen välillä on sekä korkeus- että pintaeroja. Eloisan Crescendon saumavälit voivat vaihdella ±2 mm, mikä antaa kylpyhuoneelle modernin ja ylellisen ilmeen.

Tutustu koko Crescendo-mallistoon

Fortissimo-mallisto

Tasaiset pinnat laattakuviolla ja ilman: Fortissimo-mallisto on tyylikäs valinta, joka sopii lähes kaikkiin koteihin. Malliston saumat ovat 3,5 mm leveitä, ja Toscana-paneeleita lukuun ottamatta saumavärinä on harmaa.

Tutustu koko Fortissimo-mallistoon

Erikoispitkät paneelit

Nykypäivän rakennustavat ja uudet kattokorkeudet vaativat sekä tuotteilta että rakentajilta yhä enemmän. Tiloihin, joiden katto on erityisen korkealla, löytyy kokoelmistamme erikoispitkiä 3020 mm:n paneeleita. Halusitpa korkeakiiltoisen, ekstramatan tai kuvioidun pinnan, löydät malliemme joukosta juuri sinun huoneeseesi sopivan ilmeen!

Tutustu koko Erikoispitkät paneelit-mallistoon

Kulmalistat

Seinäpaneeleiden lisäksi Fibo-seinäjärjestelmään kuuluu kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen lopputulokseen. Valikoimaamme kuuluu useita joko alumiinisia tai PVC-muovisia sisä- ja ulkokulmia.

Asennusmenetelmä riippuu valitusta kulmaprofiilista. Opi asentamaan asennusvideoiltamme.

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme?

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Keskustelemme projektistasi mielellämme, eikä se sido sinua mihinkään.

Customer services (FI)

Siksi me valitsimme Fibon!

Lataa esite

Katso, mitä Fibolla saa aikaan huoneessasi!

Osta Fibo-seinäjärjestelmä paikallisesta rakennustarvikeliikkeestäsi

Vieraile osaavien jälleenmyyjiemme luona tutustumassa tuotteisiimme. Tuotteitamme löydät rakennustarvike- ja kylpyhuoneliikkeistä ympäri maata. Kaikki mallistomme näet Fibo.no-sivullamme.

Miksi valita Fibo?

Fibo-seinäpaneelit on kehitetty niin, että ne on helppo ja kustannustehokas asentaa. Seinäjärjestelmän asentaminen on viisi kertaa nopeampaa kuin laatoitus. Paneelit voi kiinnittää puu- tai teräskoolauksen päälle tai suoraan olemassa olevan seinän päälle.

  • Helppo asennus

    Viisi kertaa nopeampi kuin laatta

  • Varma ja hyväksytty järjestelmä

    Lataa tekninen dokumentaatio

  • Ympäristöystävällinen ratkaisu

    Tavoitteena kestävä metsätalous