Tehokkaat rakennusprojektit

Fibo-seinäjärjestelmän avulla säästät rakennuskustannuksissa ja saat projektin nopeasti valmiiksi. Näin myös asiakas saa nopeasti turvallisen, kestävän ja huoltovapaan lopputuloksen. Tämä on yksinkertaisen älykäs tapa uudistaa seinä.


Nopeasti ja helposti

Älykkäät järjestelmäratkaisut säästävät jopa 65 prosenttia seinän pystyttämiseen kuluvia työtunteja laatoittamiseen verrattuna. Huonekorkuiset paneelit kiinnitetään suoraan koolaukseen tai erilaisten olemassa olevien seinien päälle ja lukitaan yhteen Fibo Aqualockilla. Näin pohjatöitä tarvitaan vähemmän, eikä työ keskeydy kuivumisen ja kovettumisen ajaksi.

Työtunteja säästää myös se, että materiaalin käsittely on helpompaa ja jätteiden lajittelua tarvitaan vähemmän.

Kustannustehokasta

Fibo-seinäjärjestelmän käyttö säästää rakennuskustannuksia jopa 50 prosenttia laatoitukseen verrattuna. Kun asennus on helppoa ja työ valmistuu nopeammin, työn kustannukset ovat pienemmät, mikä voi vähentää kaupallisten rakennusten korjaus- ja uudistustöiden aikana kertyviä tulonmenetyksiä.

Tuotteiden kevyt paino säästää kuljetus- ja jätekuluja.

Kestävä

Pystytä seinä, joka varmasti kestää käyttäjiään. Fibo-seinäjärjestelmän paneelit on tehty veden- ja iskunkestävästä korkeapainelaminaatista. Sileät pinnat on helppo puhdistaa, joten ne pitävät ilmeensä ja näyttävät hyviltä pitkään laskennallisen 20 vuoden käyttöiän jälkeenkin.

Etupuolen vedeneristyksen ansiosta paneelin taakse ei kerry piileviä vesivahinkoja ja yksittäiset paneelit voi vaihtaa ilman seinän taustaan kajoamista.

Hygieeninen

Rakenna terve asuinympäristö Fibo-seinäjärjestelmällä. Sileät, saumattomat pinnat luovat puhtaamman ja kuivemman ympäristön, ja paneelit on helppo puhdistaa miedoilla puhdistusaineilla.

Mallien antibakteeriset ominaisuudet helpottavat pieneliöiden poistamista ja pitävät bakteerikasvustot minimaalisina.

Turvallinen

Rakenna seinä, jonka valmistaja on kehittänyt tuotettaan 60 vuoden ajan kohti täydellisyyttä ja antaa sille 15 vuoden takuun. Fibo-seinäjärjestelmä on sataprosenttisen vesitiivis, hyväksytty märkätilakäyttöön ja tehty kestämään.

Seinä on helppo puhdistaa, joten sen ilme ja toiminnallisuus pysyvät hyvinä pitkään. Paneelin etuosan vedeneristeen ja helposti vaihdettavien yksittäisosien ansiosta tiedät koko ajan, missä kunnossa seinäsi on.

  • Helppo asentaa

    Viisi kertaa laatoitusta nopeampi

  • Varma ja hyväksytty järjestelmä

    Lataa tekniset tiedot

  • Ympäristöystävällinen ratkaisu

    Tavoitteena kestävä metsätalous

Tehosta rakennusprojektejasi Fibolla

Fibo-seinäpaneelia käytetään kaiken kokoisissa yksityisasunnoissa ja ‑taloissa, ja ne sopivat erinomaisesti myös suuriin julkisiin rakennuksiin. Yksinkertaisen ja aikaa säästävän asennuksen ansiosta rakennusprojektit tehostuvat ja kustannussäästöt ovat huomattavia. Nämä asiakkaidemme suuresti arvostamat ominaisuudet ovat tehneet tuotteistamme erittäin suosittuja.

Sataprosenttisen vesitiivis Fibo-ratkaisu on varmin valinta, oli kyseessä sitten leikkimielinen vesisota tai tiukka budjettitaistelu.

Meillä on pitkä kokemus toimituksista niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille. Kulutuskestävyyden ja riskittömyyden yhdistelmä antaa rahalle vastinetta erityisesti kovalla käytöllä olevissa tiloissa. Fibo-ratkaisuja on käytössä kaikkialla – niin ravintoloiden design-elementteinä ja pohjoismaisten hotellien kylpyhuoneissa kuin kouluissakin – sekä tuhansissa yksityiskodeissa.

Siksi me valitsimme Fibon!

Osta Fibo-seinäjärjestelmä paikallisesta rakennustarvikeliikkeestäsi

Vieraile osaavien jälleenmyyjiemme luona tutustumassa tuotteisiimme. Tuotteitamme löydät rakennustarvike- ja kylpyhuoneliikkeistä ympäri maata. Kaikki mallistomme näet Fibo.no-sivullamme.