Seinäjärjestelmiä löytyy muun muassa suurista asunto- ja remonttiprojekteista sekä kaupallisista ja julkisista rakennuksista, esimerkiksi hotelleista, ravintoloista, päiväkodeista, kouluista ja hoitokodeista.

Keittiön, kylpyhuoneen ja märkätilojen lisäksi järjestelmää käytetään niin hoitokotien yhteisissä tiloissa kuin päivittäistavarakauppojen tuoretuotteiden pesu- ja säilytyspaikoillakin, eli alueilla, joissa seinien on oltava kestäviä ja helposti puhdistettavia.

Täysin vesitiivis seinäjärjestelmä täyttää molemmat vaatimukset. Kun sileillä pinnoilla ei ole likaa kerääviä saumoja, seinien ulkoasu ja kestävyys säilyvät, ja seinä vaatii vain vähän huolenpitoa.

Helppo ja nopea asennus

Rakentajien ja rakennuttajien on helppo asentaa järjestelmä ja tarkastaa sen asennus: Fibo Aqualock ‑mekanismilla varustetut huonekorkuiset paneelit napsautetaan yhteen, jolloin saumoista tulee vesitiiviit ja näkymättömät. Paneelin etupuolella olevan vedeneristeen ansiosta sinun ei tarvitse murehtia paneelin takana mahdollisesti piilevistä vesivahingoista. Listat ja tarvikkeet on kehitetty 60 vuoden kokemuksella.

Valitse projektiisi Fibo-seinäjärjestelmä ja säästä aikaa. Yhdellä paneelilla saa peitettyä suuren alueen, ja kun paneelit voi lukita yhteen olemassa olevien seinien tai koolauksen päälle, pohjatöitä ei juurikaan tarvita.

Fibo-järjestelmän avulla tavanomaisen kylpyhuoneen seinän saa valmiiksi viisi kertaa nopeammin kuin laatoittamalla. Materiaalien kuivumista ja kovettumista ei tarvitse odotella, jätettä syntyy vähemmän, eikä kenenkään tarvitse odotella muiden työntekijöiden töiden valmistumista päästäkseen aloittamaan omansa.

Seuranta

Valitsemalla Fibon saat kumppanin, joka seuraa projektia alusta loppuun saakka. Järjestämme paikalla tapahtuvia koulutuksia, jolloin pääset hyötymään mahdollisimman tehokkaasta asennustyöstä.

Fibo-seinäjärjestelmä on hyväksytty märkätilakäyttöön, ja paneeleilla on 15 vuoden takuu. Kaikkien tuotteiden ympäristövaikutukset käyvät ilmi tuotekohtaisista ympäristötuoteselosteista.

Tutustu esitteeseemme

Tutustu mallistoesitteeseemme saadaksesi kokonaiskuvan valikoimastamme tai selaa Contract work ‑esitettä nähdäksesi muutamia viime vuosien projektejamme.