Miksi Fibo on viisas valinta julkisiin rakennusprojekteihin

Julkisten rakennusten, kuten urheiluhallien, koulujen, sairaaloiden ja päiväkotien, suunnittelussa ja rakentamisessa materiaalivalintojen tulee perustua kestäviin, taloudellisiin ja helppohoitoisiin ratkaisuihin.


Fibo-seinäpaneelit täyttävät nämä vaatimukset, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan julkisiin rakennusprojekteihin. Fibo on täysin vedenpitävä seinäjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti märkätiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Seinäpaneelit on helppo asentaa Fibo Aqualock -lukitusjärjestelmällä, ja ne toimitetaan täysimittaisina. Fibo-paneelit on sertifioitu täyttämään märkätilastandardit, niillä on 15 vuoden takuu ja arvioitu käyttöikä on vähintään 30 vuotta.

Fibo Aqualock

Kestävyys

Julkisissa rakennuksissa tilat altistuvat päivittäiselle kulutukselle suuren käyttäjämäärän vuoksi. Fibo-seinäpaneelit on testattu ja todettu kestäviksi kovassa käytössä. Niiden pintamateriaali kestää iskuja ja kulutusta paremmin kuin monet perinteiset rakennusmateriaalit. Tämä tekee niistä erinomaisen ratkaisun julkisiin tiloihin, joissa on jatkuvaa käyttöä, kuten kouluissa, sairaaloissa ja urheiluhalleissa.

Suunnittelun joustavuus

Fibo tarjoaa yli 500 erilaista mallia ja pintavaihtoehtoa, mukaan lukien laattajäljitelmiä ja erilaisia väri- ja tekstuurivaihtoehtoja. Tämä antaa suunnittelijoille joustavat mahdollisuudet mukauttaa julkiset tilat esteettisesti ja toiminnallisesti projektin tarpeiden mukaan. Paneelit soveltuvat sekä moderneihin että perinteisempiin arkkitehtonisiin tyyleihin.

Taloudellisuus ja asennuksen nopeus

Fibolla on taloudellisia etuja verrattuna perinteisiin laattoihin. Asennus on nopeampaa, sillä paneelit eivät vaadi laastin tai sauma-aineen käyttöä, ja Fibo Aqualock -järjestelmä vähentää asennusaikaa huomattavasti. Kuivumisaikaa ei tarvita, mikä vähentää projektin kestoa ja kustannuksia. Esimerkiksi norjalaisten projektien mukaan Fibo-paneelien asennus on 50 % nopeampaa kuin laatoitus, mikä vähentää työvoimakustannuksia ja minimoi viivästyksiä.

Helppo ylläpito

Julkisten tilojen siivous- ja ylläpitokustannukset voivat muodostaa merkittävän kuluerän. Fibo-seinäpaneelit on suunniteltu vaivattomaan puhdistukseen, ja niiden saumaton pinta estää lian ja bakteerien kertymisen, mikä parantaa hygieniaa erityisesti tiloissa, joissa hygieniastandardit ovat tiukat, kuten sairaaloissa ja päiväkodeissa.

Fibo tarjoaa julkisiin rakennusprojekteihin pitkän käyttöiän, alhaiset ylläpitokustannukset, nopean asennuksen ja laajat suunnittelumahdollisuudet, mikä tekee siitä kustannustehokkaan ja kestävän vaihtoehdon.

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme?

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Keskustelemme projektistasi mielellämme, eikä se sido sinua mihinkään.

Jan Klemets

Title
Maajohtaja
Tel:
+358 (0) 44 244 2566
Sähköposti

Petri Pelkonen

Title
Myyntipäällikkö
Tel:
+358 (0) 44 548 7599
Sähköposti