Kylpyhuonemoduulivalmistaja valitsi Fibon seinäjärjestelmän

Fibo on yhdessä norjalaisen kylpyhuonemoduulivalmistaja Noracin kanssa kehittänyt Norac Basic -kylpyhuonemoduulin. Norac Basic on suunniteltu erityisesti suuriin rakennusprojekteihin.


Laattapinnoistaan tunnettu johtava kylpyhuonemoduulivalmistaja Norac on laajentanut valikoimaansa Fibo-kylpyhuonemoduulilla.

Tavoitteemme on valmistaa markkinoiden parhaita, tyylikkäimpiä ja luotettavimpia esivalmistettuja kylpyhuonemoduuleja. Yhteistyössä Fibon kanssa voimme tarjota myös kaikkein ympäristöystävällisimpiä ja kustannustehokkaimpia ratkaisuja.

kertoo Preben Lønnhaug, toimitusjohtaja, Norac Badekabiner AS

Norac ja Fibo lanseerasivat Norac Basic -kylpyhuonemoduulin Bygg Reis Deg -messuilla

Norac Baderomkabiner AS ja Fibo tekivät merkittävän julkistuksen vastikään järjestetyillä Bygg Reis Deg -messuilla, jotka ovat Norjan suurimmat rakennusalan messut. Julkistettu uusi Norac Basic on innovatiivinen kylpyhuonemoduuli, joka on suunnattu opiskelija-asuntoihin, hoivakoteihin ja kerrostaloihin.

Innostunut Bygg Reis Degin messutiimi esitteli messuilla lanseerattua kylpyhuonemoduulia. Fibo ja Norac ovat kehittäneet innovaation yhdessä. Vasemmalta: Rolf Gunnar Jacobsen (myyntijohtaja, Norac), Preben Lønnhaug (toimitusjohtaja, Norac), Magnus David Weum (projektipäällikkö, Norac), Torleiv Klungland (ammattirakentamistuotteiden myyntipäällikkö, Fibo) ja Kristian Mikalsen (maajohtaja, Fibo).

Suuret tuotanto-odotukset

Uskomme, että Norac Basic on erittäin houkutteleva ratkaisu etenkin kustannustehokkuutta edellyttävissä uudisrakentamisen projekteissa. Urakoitsijan näkökulmasta Fibo-seinäjärjestelmiin perustuvalla kylpyhuonemoduulilla on paljon etuja:

  • Erittäin kilpailukykyinen hinta
  • Kestävä tuote, jonka käyttöikä on pitkä
  • Edulliset ylläpitokustannukset ja helppo puhdistus
  • Yksinkertainen korjata ja vaihtaa
  • Jopa 45 prosenttia vähemmän CO₂-päästöjä vastaavankokoiseen laatoitettuun kylpyhuoneeseen verrattuna.

Fibon tuotteilla on selkeitä rakennusaikaisia etuja, joiden ansiosta asiakas säästää sekä aikaa että kustannuksia. Entistäkin tehokkaampi tuotanto ja kuljetus mahdollistavat aikaisempaa suuremmat tuotantomäärät.

Preben Lønnhaug, toimitusjohtaja, Norac Badekabiner AS

“Tämä on meille vuoden merkittävin tuotekehitysprojekti ja innovaatio, ja se tarjoaa paljon mahdollisuuksia nopeasti laajentuvalla markkinalla. On hienoa, että yhteistyökumppaninamme on juuri Norac, joka on ammattimaisuudestaan ja korkeasta laadustaan tunnettu norjalainen yhtiö,” sanoo Fibon ammattirakentamistuotteiden myyntipäällikkö Torleiv Klungland.

Ensimmäiset Norac Basic -kylpyhuonemoduulit tilattu opiskelija-asuntoprojektiin Osloon

Ensimmäinen Norac Basic -tilaus on jo saapunut:. 480 kylpyhuonemoduulia tilattiin uuteen Osloon rakennettavaan opiskelija-asuntokohteeseen. Lue lisää (norjaksi). Kansainvälisen kylpyhuonemoduulimarkkinan odotetaan kasvavan voimakkaasti seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Sintef-sertifiointi

Norjan märkätiloja koskevat rakennusmääräykset ovat maailman tiukimpien joukossa. Norjassa Sintef on sertifioinut Noracin Basic -kylpyhuonemoduulin märkätilakäyttöön. Sertifiointi oli tärkeä virstanpylväs, joka takaa, että Fibo soveltuu esivalmistettujen kylpyhuonemoduulien tuotantoon aivan yhtä hyvin kuin perinteiseen asennukseen rakennustyömaalla.

Kompakti, moderni, tyylikäs ja edullinen. Tehokkaat neliöt ja helposti ylläpidettävä kylpyhuone ovat täydellinen yhdistelmä kustannustehokkuutta edellyttäviin rakennusprojekteihin.

Yllä olevan valokuvan mallikylpyhuoneessa on Tarkettin vinyylilattia ja Fibo Orange M0303 ja Creme M6030 -seinäpaneelit. Katto on Fibon White High Gloss -paneelia. Fibolla on kattava valikoima erilaisia malleja. Fibo-seinäpaneelit on suunniteltu kovaan käyttöön, ja ne ovat täysin vesitiiviitä: seinät ja katon voi pestä letkulla ilman pelkoa kosteusvahingoista.

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme?

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Keskustelemme projektistasi mielellämme, eikä se sido sinua mihinkään.

Jan Klemets

Title
Maajohtaja
Tel:
+358 (0) 44 244 2566
Sähköposti

Petri Pelkonen

Title
Myyntipäällikkö
Tel:
+358 (0) 44 548 7599
Sähköposti