Fibo tuo väriä elämään

Kun arkkitehdit valitsevat vesitiiviit seinäpaneelit laatoituksen sijasta, he perustelevat valintansa usein hinnalla, vastuullisuudella ja hygienialla.


Fibo-seinäjärjestelmän myötä arkkitehdit ovat kuitenkin löytäneet suunnitteluunsa uusia ulottuvuuksia, sillä kovaan kulutukseen tarkoitettu ja täysin vesitiivis järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden luoda kiehtovaa ilmettä ja värimaailmaa.

Arkkitehtien suosikki

Etelänorjalaisessa Notoddenin kaupungissa toimiva Sør Arkitekter valitsi Fibon tuomaan väriä toimitiloihinsa. Katso kuvat värikkäästä referenssikohteesta täältä:

Etelä Arkkitehdit Notodden (Norja)

Olemme huomanneet, että Fibo Colour Collection on auttanut arkkitehtejä löytämään uudenlaisia visuaalisia ratkaisuja. Värit tuovat iloa, antavat energiaa ja voivat piristää arkea. Toimistorakennusten, terveydenhuollon tilojen ja koulujen värivalinnoilla voi olla merkittävä vaikutus niiden käyttäjien hyvinvoinnille. Arkkitehdeille värit puolestaan tarjoavat mahdollisuuden luoda kiehtovia ja viihtyisiä tiloja toimivuudesta tinkimättä.

Tutustu Colour Collectionin raikkaisiin väreihin

Tiesitkö, että Lontoossa sijaitsevassa säilykekurkkua muistuttavassa The Gherkin -pilvenpiirtäjässä on käytetty Fibo-seinäpaneeleja? Tutustu referenssiprojektiin täältä

Ikoninen Lontoon Gherkin-pilvenpiirtäjä
Fibo-kylpyhuoneissa
Elegantteja, toiminnallisia ja vesitiiviitä ratkaisuja optimaalisen kylpyhuonekokemuksen saavuttamiseksi

Satoja upeita vaihtoehtoja

Fibo tarjoaa satoja mahdollisuuksia: suositun Colour Collectionin raikkaat ja pirteät värit sekä moderneja betoni- ja kivikuoseja. Runsaasta kuosivalikoimasta ja harkitusta värimaailmasta voi loihtia erilaisten tyylien ja pintavaihtoehtojen yhdistelmiä.

Valikoimassa on jokaiselle jotakin: niin ajattomaan tyyliin, ylelliseen tyyliin ja trendikkäisiin väreihin kuin moderniin betoni- tai marmori-ilmeeseenkin.