Fibon kylpyhuonetrendit 2023

Onko tänä vuonna viimein kauan odotetun kylpyhuoneremontin vuoro? Tämän hetken kylpyhuonetrendeissä valttia ovat kiehtovat, rohkeat ja persoonalliset valinnat. Hae innoitusta ja leikittele omaleimaisella ilmeelläsi.


Tämän vuoden kuoseissa on orgaanisia muotoja, jotka tuovat mieleen veden ja luonnon. Värivalikoima on lämmin ja rohkea. Siihen tuo kylpyhuoneeseesi tuulahduksen eteläisistä maista, luonnonmateriaaleista ja lämpimistä väreistä. Hae innoitusta leikkisästä, lämpimästä ja viihtyisästä tunnelmasta.

Ylellistä lämpöä

Fibo 2024 Black -paneeleihin yhdistettyjen yksityiskohtien kultainen hehku luo ylellistä tunnelmaa.

Haaveiletko kylpyhuoneesta, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja joka tuntuu paratiisihotellilta? Kultaiset yksityiskohdat luovat juuri tällaista ylellistä tunnelmaa. Tämä tyyli sopii rohkealle sisustajalle.

Luonnollista ja eloisaa

Fibo 0164 Oak Nature edustaa perinteistä mutta samaan aikaan modernia skandinaavista tyyliä.

Luontoelementit auttavat luomaan kylpyhuoneeseen kodikasta ja eloisaa tunnelmaa. Rauhoittavassa tunnelmassa on hyvä aloittaa uusi päivä ja rentoutua illalla päivän päätteeksi. Fibon valikoimassa on seinäpaneeleja, jotka näyttävät aidolta puulta, mutta ovat luonnollisesti täysin vedenpitäviä. Lisää luonnonläheisyyttä saat sisustamalla tilan kasveilla ja valkaisemattomilla luonnonmateriaaleilla.

Romanttista rauhaa

Fibo 2273 White Marble luo tyylikästä ja romanttista tunnelmaa.

Vaaleisiin ja rauhoittaviin tiloihin ei koskaan kyllästy. Nyt vuorossa on harmaan ja valkoisen lämpimiä sävyjä. Hillityillä ja miellyttävillä väreillä sävy sävyyn sisustetussa tilassa vain on sitä jotakin. Somisteiksi sopivat pehmeät ja kevyet tekstiilit, kirkas lasi ja muut kevyttä ja romanttista ilmettä korostavat materiaalit.

Epätäydellisen täydellistä

Fibo 7969 Rough Wood luo lempeää tunnelmaa.

Tämän hetken kuumimpia sisustustrendejä ovat vastuullisuus ja kierrätys. Kierrätysesineillä sisustukseen saakin kiehtovaa persoonallista ilmettä. Vanhoilla esineillä on oma tarinansa ja tiettyä charmia, joten niillä kylpyhuoneeseen voi saada sielukkuutta ja omaleimaisuutta.

Miltä kuulostaisi vaikkapa vanha viinilasi hammasharjatelineenä? Kuvassa pyyhekoukkujen virkaa tekevät vanhat messinkiset kynttilänjalat.

Fibo-seinäjärjestelmä

Fibo on ylpeä siitä, että seinäpaneelimme koristavat tuhansia persoonallisia kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa. Fibo-seinäjärjestelmä on edullinen, vastuullinen ja erilainen vaihtoehto laatoitukselle. Kaikki seinäpaneelimme ovat täysin vedenpitäviä, helppoja asentaa ja puhdistaa, ja ne kestävät kulutusta. Valittavana on satoja vaihtoehtoja, joista löytyy taatusti omaan yksilölliseen tyyliisi sopiva. Hae innoitusta vuoden mallistosta.