Laadukas kylpyhuone edullisesti: mahdoton yhtälö?

Kylpyhuoneen rakentaminen ja remontointi on kallista. Jos haluat laatua edulliseen hintaan, kannattaa valita laatoituksen sijaan seinämateriaaliksi Fibon seinäpaneelit.


Fibo on täysin vesitiivis seinäjärjestelmä kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja muihin tiloihin, joissa seinämateriaalien on oltava erityisen kestäviä ja helppoja puhdistaa. Fibo Aqualock-ponttien ansiosta täyspitkät seinäpaneelit on helppo klikata kiinni toisiinsa. Seinäjärjestelmä on märkätilastandardin mukaan hyväksytty, sillä on 15 vuoden takuu ja vähintään 20 vuoden odotettu käyttöikä.

Fibo-seinäpaneelien käyttäminen säästää aikaa, rahaa ja materiaaleja. Seinäpaneelien asennus on jopa viisi kertaa laatoitusta nopeampaa.

Fibo-seinäpaneeleiden etuja ovat muun muassa

  • yksinkertainen asennus ja vähäinen pohjatöiden tarve
  • helppo materiaalien ja jätteenkäsittely
  • vähäisempi viivästysriski
  • pitkä käyttöikä ja alhaiset huoltokustannukset
  • laaja valikoima värejä ja malleja.

Jopa 40 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin laatoituksella

Konsulttiyhtiö Asplan Viakin uuden raportin mukaan Fibo-seinäpaneeleiden käyttö kylpyhuoneen seinämateriaalina aiheuttaa jopa 45 prosenttia vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin laatoittaminen. Raportissa hiilijalanjälki on laskettu niin sanotulla kehdosta hautaan -menetelmällä, eli laskelmassa on huomioitu tuotteen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt aina raaka-aineiden valmistuksesta kuljetukseen, asennukseen ja tuotteen palautumiseen takaisin luonnon kiertoon sen tullessa elinkaarensa päähän.


Kehdosta hautaan” -päästöt kylpyhuoneen seinäjärjestelmälle (29,4 m²) Helsingissä

Kauniita malleja, satoja vaihtoehtoja

Ympäristöystävällisen ja kestävän valinnan ei tarvitse tarkoittaa esteettisestä ilmeestä tinkimistä. Fibon mallistossa on satoja vaihtoehtoja, joita yhdistelemällä mahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Halusitpa ajatonta glamouria, trendikkään värimaailman tai modernin luonnollisen betoni- tai marmoripintaisen ilmeen, Fibon mallistosta löydät juuri Sinulle sopivan vaihtoehdon. Fibo-seinäpaneelit ovat todistetusti antibakteerisia, joten saat samalla kertaa tyylikkään, raikkaan, helposti puhdistettavan ja hygieenisen kylpyhuoneen.