Tule tapaamaan Fiboa FINNBUILD-messuilla ja opi edullisesta ja kestävästä vaihtoehdosta laatalle!

Tutustu tulevaisuuden ympäristöystävällisiin ja kustannustehokkaisiin ratkaisuihin märkätiloihin 8.–10. lokakuuta FINNBUILD 2024 -messuilla: Fibo löytyy osastolta 6K40.


Rakenna edullisia koteja Fibolla

Fiboa on viisi kertaa nopeampi asentaa kuin perinteistä laattaa. Fibon vedenpitävä seinäjärjestelmä voi auttaa ratkaisemaan Suomen kohtuuhintaisen asumisen ongelmia alentamalla kylpyhuoneiden kustannuksia tinkimättä toimivuudesta tai designista. Merkittävät työvoima- ja materiaalikustannussäästöt olivat kaksi pääsyytä siihen, että riippumaton analyysi vahvisti Fibon voivan vähentää kylpyhuoneiden kustannuksia jopa 60 % verrattuna perinteiseen laattaan.

Levyjen täysi korkeus napsautetaan yhteen Fibo Aqualockilla, joka käytännössä antaa sinulle näkymättömät saumat.

Fibo on kestävä valinta – jopa 45 % pienempi hiilijalanjälki kuin laatalla

Sekä julkinen että yksityinen sektori ovat lisänneet keskittymistään rakennusalan päästöjen vähentämiseen, erityisesti rakennusmateriaalien aiheuttaman hiilidioksidin osalta. Fibon Suomen maajohtajan Jan Klemetsin mukaan perinteisten rakennusmenetelmien ja -materiaalien uudelleenajattelu on ratkaisevan tärkeää onnistumisen kannalta. Fibo tarjoaa ilmastoystävällisen vaihtoehdon laatalle: seinäpaneelimme valmistetaan PEFC- tai FSC-sertifioidusta puusta, uusiutuvasta materiaalista, joka varastoi hiilidioksidia. Kylpyhuoneen valmiiksi saaminen Fibolla vaatii paljon vähemmän materiaalia kuin laatan käyttäminen.

Jan Klemets, Fibon Suomen maajohtaja, haluaa lähettää selkeän viestin Suomen rakentajille, kehittäjille, kunnille, kiinteistönomistajille, pääurakoitsijoille ja moduulirakentamisen ammattilaisille: 

Tulkaa tapaamaan meitä Finnbuildissa! Tutustukaa seinäjärjestelmäämme ja nähkää itse, kuinka hyvältä ne näyttävät ja kuinka nopeita ja helppoja ne ovat asentaa.

Jan Klemets, Fibon Suomen maajohtaja

Nordh fortsätter: 2024 ser ut att bli ännu ett utmanande år för byggindustrin. Med högre räntor än vad vi varit vana vid de senaste åren, brist på kvalificerad arbetskraft, störningar i leveranskedjan och mål för nettonollutsläpp innebär att utvecklare/byggherrar/projektstartare behöver utvärdera de material de väljer. Vi kommer att vara på Nordbygg för att visa upp Fibos vattentäta väggsystem som har testats och använts i Norge i över 70 år. Det är ett lågkostnadsalternativ till kakel med lågt koldioxidutsläpp.

Uusia malleja on esillä Finnbuildissa


Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme?

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Keskustelemme projektistasi mielellämme, eikä se sido sinua mihinkään.

Jan Klemets

Title
Maajohtaja
Tel:
+358 (0) 44 244 2566
Sähköposti

Petri Pelkonen

Title
Myyntipäällikkö
Tel:
+358 (0) 44 548 7599
Sähköposti