Kustannustehokkaat märkätilat luovat arkkitehdille mahdollisuuksia

Kuinka usein olet arkkitehtinä törmännyt toimeksiantajaan, jolla on loputtomasti rahaa? Useimmissa projekteissa on kuitenkin tiukka budjetti, ja selkeät vaatimukset toimivuudelle, muotoilulle ja enenevässä määrin ympäristöjalanjäljelle. Kun liikkumavaraa on vain vähän, Fibo voi olla fiksu ratkaisu.


Säästöt luovat uusia mahdollisuuksia

Uudisrakennusten märkätilat tulevat suhteettoman kalliiksi sekä ajan, rahan että hiilidioksidipäästöjen osalta. Siksi kannattaa tehdä fiksuja valintoja, jotka vapauttavat rahaa hyvien ja muuten mahdottomien ideoiden toteuttamiseen.

Fibon mallistot tarjoavat arkkitehdille hyvät mahdollisuudet antaa kohteelle omaleimainen ilme. ”Arkkitehti voi esimerkiksi valita mallistostamme värit, kuviot ja teeman, joita käytetään rakennuksessa”, toteaa Lars Kristiansen. Tehokkaat ratkaisut myös vapauttavat resursseja, joilla voidaan luoda viihtyisyyttä yleisiin tiloihin, julkisivuihin tai viheralueisiin.

Fibolla tehokkuutta rakennusprojekteihin

Fibon fiksut märkätilaratkaisut on helppo ja nopea asentaa, joten niihin liittyvät kustannukset ovat pienet.