Ensisijainen valinta sairaaloihin ja julkisiin rakennuksiin

Fibo tarjoaa laadukkaita ja pitkäikäisiä ratkaisuja kovassa käytössä oleviin julkisiin rakennuksiin. Tässä on kolme esimerkkiä käyttökohteista:


1. Sairaalat: tärkeitä tekijöitä ovat hygienia ja kustannustehokkuus

Terveydenhuollon rakennusten on täytettävä tiukat hygieniavaatimukset. On tärkeää, että ratkaisujen ulkonäkö säilyy hyvänä pitkään,  vaikka tilat ovatkin ahkerassa käytössä. Erityisen tärkeää on  rakennus-, saneeraus- ja ylläpitokustannusten ennakoitavuus, jotta julkiset varat saadaan käytettyä mahdollisimman tehokkaasti  korkeatasoisten terveyspalveluiden tarjoamiseen. Pohjois-Norjan sairaanhoitopiirissa sijaitsevan Bodøn sairaalan pesutiloihin ja muihin oleskelutiloihin toimitettiin yhteensä 3500 m2 seinäpaneeleja.

2. Konserttitalo: moderni rakennus, jolta odotetaan esteettisyyttä ja toimivuutta

Aarhusin konserttitalossa Tanskassa järjestetään vuosittain 1 500 tilaisuutta, joiden yhteenlaskettu kävijämäärä on yli miljoona vierailijaa. Talossa on kuusi salia ja 11 näyttämöä. Tällaisen rakennuksen  WC-tilojen on täytettävä monenlaisia visuaalisia, taloudellisia ja toiminnallisia vaatimuksia, minkä lisäksi niiden on oltava helppoja siivota.

Aarhusin konserttitalossa

3. Urheiluhallit: runsas käyttö asettaa äärimmäisen tiukat vaatimukset vesitiiviydelle ja puhdistettavuudelle

Drammenin kaupungissa Norjassa sijaitseva Drammenshallen on yksi Norjan suurimmista liikuntahalleista. Rakennuksessa on muun muassa neljä käsipallokenttää, liikuntasali, kuntosali, peilisali, sisäampumarata ja 4 900 hengen katsomo. Tämän kokoluokan liikuntahallissa käy suihkussa satoja urheilijoita päivässä. Siksi on tärkeää, että pesutilat ovat täysin vesitiiviitä, hygieenisiä, helposti siivottavia ja että ne ennen kaikkea ovat miellyttävä ympäristö urheilijoille. Saneerauksen yhteydessä kaikkiin Drammenshallenin pesutiloihin asennettiin Fibo-seinäjärjestelmät ja pukuhuoneiden penkit valmistettiin 200–300 metristä Fibon keittiön työtasolevyä.

Fibo Denver White

Oletko tullut ajatelleeksi, että modernit kylpyhuoneratkaisut voivat lisätä sekä käyttäjien että henkilökunnan viihtyvyyttä? Keittiöistä, suihkutiloista tai asukkaiden kylpyhuoneista voidaan värien ja modernin suunnittelun avulla tehdä pirteitä ja kauniita. Uskomme, että värit voivat parantaa mielialaa – etenkin terveydenhuollossa! Hae innoitusta värikkääseen suunnitteluun täältä: —-