white-line

Mikä on Fibo?

line

Fibo – korkealaatuinen, vesitiivis, yksinkertaisempi, edullisempi ja ympäristöystävällinen

Fibo on laadukkaiden, vesitiiviiden seinäjärjestelmien johtava toimittaja. Seinäpaneelimme ovat helpompia asentaa, edullisempia ja ympäristöystävällisempiä kuin kaakelilaatat. Paneelit on luonnollisesti hyväksytty märkätilakäyttöön, ja niillä on peräti 15.

Fibo-tuotteet valmistetaan Norjan Lyngdalissa, jossa kehitimme seuraavan sukupolven seinäjärjestelmän vaativiin tiloihin. Olemme sisustaneet tuhansia skandinaavisia koteja, kiinteistöjä ja julkisia tiloja vuodesta 1951 lähtien.

FIBO Tulevaisuuden kylpyhuone

 

Märkätilalevyjä käyttämällä kylpyhuoneremontti nopeutuu merkittävästi. Levyjen asentaminen on viisi kertaa nopeampaa verrattuna kaakeleihin, ja kokonaissäästö on jopa 60 %.
Voit unohtaa ylimääräisen fiksailun, saumauksen, pohjustuksen ja kosteussulun, sillä kaikki on jo valmiina levyssä.
Levymme ovat hyväksyttyjä märkätilakäyttöön ja niillä on 15 vuoden takuu.
Katso vertailumme, niin huomaat Fibon edut.

Ympäristöystävällinen seinäjärjestelmä

Fibo on johtava kylpyhuoneissa ja muissa vaativissa ympäristöissä käytettävien seinälevyjen kehittäjä ja valmistaja. Näissä tiloissa on suuret kosteuden- ja kulutuksenkestovaatimukset.
Otamme huomioon asiakkaidemme tarpeet sekä ympäristömme. Ympäristötietoisuus kehitystyössä on meille itsestäänselvyys. Siksi tuotamme levyt pelkästään PEFC-hyväksytystä puusta ja käytämme vain sellaisia tavarantoimittajia, jotka noudattavat kierrätysvaatimuksiamme jokaisessa vaiheessa. Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassamme.

Hiilidioksidipäästöt

Me Fibolla keskitymme tuottamaan kestäviä ja ympäristön huomioivia tuotteita. Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutuksiamme tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. Siksi pyrimme jatkuvasti pienentämään päästöjämme ja energiankulutustamme. Vuonna 2017 saamme valmiiksi suuren rakennushankkeen ja tuotantolaiteuudistuksen, joka tuotaa 50 prosentin energiansäästöt. Samalla parannamme tuotantolaitoksen logistiikkaa, minkä ansiosta materiaalien kuljetustarve pienenee. Me Fibolla pyrimme jatkuvasti kehittämään niin kokonaisuutta kuin yksityiskohtia, jotta saamme parannettua prosessejamme ja pienennettyä ympäristövaikutustamme.

aqualock-vit

Aqualock

Fibo voi myöntää peräti 15 vuoden takuun Aqualock®-saumalukituksen ansiosta, joka on Fibon patentoitu näkymätön saumaratkaisu.

Vuonna 2005 esitelty Aqualock® mullisti markkinat asettamalla uuden vertailukohdan näkymättömille ja vesitiiviille saumoille.

Aqualock® on salaisuus, joka tekee tilastasi sekä turvallisen että kauniin.

ffv@2x

Norjalainen märkätilojen asiantuntijajärjestö FFV

Norjalainen märkätilojen asiantuntijajärjestö FFV
Märkätiloissa käytettävien, erityisesti tiiviyteen ja kestävyyteen vaikuttavien tuotteiden on Norjassa oltava BVN-märkätilastandardin mukaisia.

Fibo-seinäpaneeli täyttää standardin vaatimukset ja on FFV:n hyväksymä ja suosittelema tuote.

epd

Fibo-ympäristöseloste

Seinäpaneeli ja Kitchen Board. Fibolle ympäristö on tärkeä. EPD-asiakirjamme, joka esittelee tuotteemme ”kehdosta hautaan”, on saamamme BREEAM-arvosanan perusta.

grønt-punkt-1

Vihreä piste

Yritykset, jotka maahantuovat pakattuja tuotteita norjalaisille markkinoille, ovat EU:n pakkaus- ja pakkausjätedirektiivin mukaisesti vastuussa tyhjistä pakkauksista.

Fibo on yksi näistä ympäristövastuullisista yrityksistä, joten se voi ylpeänä merkitä tuotteensa vihreällä pisteellä.

mk

MK

Tanskalainen tuotehyväksyntä

pefc

PEFC

Fibo on sitoutunut kestävään kehitykseen, mistä osoituksena työmme on saanut PEFC-metsäsertifioinnin.

sintef@2x

Sintef

Fibo-seinäpaneelilla on Norjan rakennustutkimuskeskuksen Sintef byggforskin tyyppihyväksyntä. Tämä osoittaa, että tuote soveltuu käytettäväksi märkätiloissa.

sp-logo-fibo

SP

Ruotsalainen tyyppihyväksyntämme. Vastaa norjalaisen Sintefin antamaa hyväksyntää.

vtt

VTT Finland

,Suomalainen tuotehyväksyntä.