line-new

Rakenna kylpyhuoneet

vedenpitävällä seinäjärjestelmällä

line-new

Turvallinen valinta

Yli 750 yhdistelmän ansiosta saatat hyvinkin löytää jotakin juuri itsellesi mieluisaa. Kuosit, värit ja saumoitus vaihtelevat yhtä paljon kuin niiden valitsijat ja huoneet, joihin ne valitaan. Seinälevyt voivat näyttää kivilaatoilta, kaakelilta, marmorilta tai mosaiikilta. Fibo Explorerin avulla voit selvittää itse, miltä kylpyhuoneesi näyttää eri malleilla, kuoseilla ja saumoituksilla. Suunnittele kylpyhuone ja keittiö.

line-new

Marcato on eri värejä, pintoja ja laattojen kokoa. Meidän Marcato-kokoelmissamme löydät malleja puusta, sementistä ja erilaisista kivipinnoista. Yhdistä vaaleat ja tummat rakenteet, jotta huoneesta saadaan ainutlaatuinen ilme. Voit vapaasti käyttää 30 cm: n laajaa paneeliamme luomaan silmiinpistävää, nykyaikaista vaikutusta.

line-new

Fortissimo-kokoelma on saatavana eri väreissä, pintoissa ja laatoissa. Fortissimo on erittäin monipuolinen kokoelma, josta saat kaiken kiiltävistä kukkakuvista pinnan puurakenteeseen. Löydät myös korkealla kiilto- ja silkkipinnoilla ja kivimäärityksillä.

line-new

Crescendo-kokoelma on kolmiulotteinen seinäpaneeli. Laattojen ja nivelten välillä on sekä korkeus että pintaero. Jos haluat moderni ja yksinomainen kylpyhuone, Crescendo on luonnollinen valinta, jota voit nauttia monta vuotta. Jyrsimet voivat vaihdella +/- 2 mm, mikä antaa Crescendolle elävän ja luonnollisen vaikutelman.

line-new

Sisustussuunnittelijoille, arkkitehdeille ja luoville sieluille meillä on kokoelma Fibo Colour. Voimme toimittaa 20 eri väriä kiiltävässä ja 12 erilaisessa väreissä erittäin mattapintaisesti.

line-new

Adagio on jännittävä kokoelma rakenteita, joissa ei ole kukkakuviota. Luo tunne Italiasta tai Kreikasta marmorilla ja muilla suurilla kivirakenteilla.

line-new

Legato on tyylikäs vaihtoehto kylpyhuoneelle tai muuhun huoneeseen, joka vaatii vedenpitäviä ratkaisuja. Kokoelma koostuu sileistä seinäpaneeleista ilman laattakuvioita. Värit ovat kevyitä tai vaaleanharmaita, jolloin huone on moderni ja tiukka vaikutelma.