Vuoden kylpyhuonetrendit 2024

Millaisia ovat vuoden kuumimmat kylpyhuonetrendit remontoijille? Kysyimme asiantuntijalta, joka tuntee trendit ja kylpyhuoneet kuin omat taskunsa. Saammeko esitellä: Fibon Brand & Design Manager Sigrid Harket.


Fibolla on kattava valikoima täysin vesitiiviitä seinäpaneeleita, jotka on hyväksytty märkätilakäyttöön. Voit valita laajasta valikoimasta erilaisia puu-, kivi- ja betonikuvioisia seinäpaneeleja, ja laajasta väriskaalastamme löytyy varmasti juuri Sinulle mieluisa vaihtoehto. Valittavanasi on joko sileitä tai laattakuvioisia seinäpaneeleita sekä kiiltäviä, matta- tai kolmiulotteisia pintoja.

Sigrid Harket Sandal, Brand & Design Manager i Fibo.

On tavallista, että vallalla on useita trendejä yhtä aikaa. Osa on pinnalla vain hetken, mutta osa jää elämään, kasvaa ja kehittyy. Näin tulee olemaan myös jatkossa

Sigrid kertoo.

”Tällä hetkellä näkisin, että pinnalla on kaksi trendiä: minimalistinen ja luonnonläheisempi.

Minimalistinen tyyli viittaa suoriin linjoihin ja tyypillisesti ajattoman klassisiin väreihin. Minimalistinen sisustus on pelkistetty ja yksinkertainen, ja eri sisustuselementit ovat käytännöllisiä. Pinnat ovat sileitä, mikä antaa tilalle pelkistetyn ja elegantin ilmeen, johon ei kyllästy. Skandinaavista sisustustyyliä leimaakin juuri sen ajattomuus, ja monet pitävät yksivärisiä seiniä turvallisena valintana, joka miellyttää silmää pitkään.

Epäsäännöllinen muotokieli on viime vuosina noussut minimalistisen tyylin haastajaksi sisusteissa, kalusteissa ja muodissa ylipäätään. Yksivärinen seinäpaneeli yhdistettynä epäsäännöllisen muotoiseen pöytään, peiliin tai varjostimeen voi luoda tyylikkään, hieman tavanomaisesta poikkeavan vaikutelman.

Tutkija löytää inspiraationsa luonnosta – olipa kyseessä sitten puun, kiven, marmorin tai muun luonnonmateriaalin käyttö. Löydämme luonnosta rahoittavan ja tasapainoisen värimaailman, joka muodostaa harmonisen kokonaisuuden. Fibon luonnonläheiset mallit heijastavat tätä jatkumoa, ja meillä on laaja valikoima sekä puu- että kivikuvioisia malleja. Uutuutena mallistossamme on kattava valikoima lämpimiä sävyjä menneenä vuosikymmenenä pinnalla olleiden viileämpien sävyjen lisäksi.

Fibo lanseerasi vastikään kahdeksan uutta mallia, joihin uskon vahvasti. Näistä jokainen lisää omalla tavallaan hieman luksusta mallistoomme. Esimerkkinä ovat kivikuvioiset Polished Stone, Beige Stone ja Grey Stone, jotka ovat saatavana sekä korkeakiiltoisella että ekstramattapinnalla. Ekstramatta on täysiin uusi pintarakenne, joka kosketettaessa tuntuu lähes pehmeältä. Suosittelenkin hankkimaan näytepalat seinäpaneeleistamme, jotta pääset kokemaan malliemme kaikki ulottuvuudet.

Lisäksi olemme lanseeranneet uusia upeita puukuvioisia malleja. Puukuviota eri muodoissaan löytyy nykyään lähes kaikkialta. Fibo on jännittävässä vaiheessa, jossa se uskaltaa kokeilla erilaisia kuviointeja ja pintoja. Kannattaa kokeilla esimerkiksi yksiväristen malliemme yhdistämistä WOOD-, STONE- tai CEMENT-mallistomme tuotteiden kanssa – saat taatusti ainutlaatuisen ilmeen kylpyhuoneellesi. Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä on paljon uusia upeita tuotteita kokeiltavaksi!” Sigrid lopettaa.

Norjalainen laatutuote edulliseen hintaan

Seinäpaneelien käyttö ei tarkoita, että laadusta tai valinnanvarasta joutuisi tinkimään. Seinäpaneelit ovat vähintäänkin yhtä laadukkaita kuin laatoitus. Kustannussäästö ei näin ollen johdu siitä, että tuote olisi vähemmän laadukas, vaan kustannuksia säästyy laatoitusta nopeamman asennuksen ja materiaalikustannusten ansiosta.

Seinäpaneelien käyttö ei tarkoita, että laadusta tai valinnanvarasta joutuisi tinkimään. Seinäpaneelit ovat vähintäänkin yhtä laadukkaita kuin laatoitus. Kustannussäästö ei näin ollen johdu siitä, että tuote olisi vähemmän laadukas, vaan kustannuksia säästyy laatoitusta nopeamman asennuksen ja materiaalikustannusten ansiosta.

Mallistomme

Tutustu STONE-, CEMENT-, WOOD-, 3D- ja COLOUR-mallistoihimme osoitteessa www.fibosystem.fikylpyhuone-loyda-oma-tyylisi/

Selaa mallejamme helposti verkkosivuillamme ja valitse omat suosikkisi!