Paljon uutta Fibolta FinnBuild-messuilla

Fibo lanseeraa monia jännittäviä uutuuksia kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja kuiviin tiloihin. Kaikki uutuudet ovat esillä FinnBuild-messuilla 8.–10. lokakuuta Helsingissä.


FinnBuild on Itämeren alueen suurin ja merkittävin rakennus- ja kiinteistöpalvelualan tapahtuma, ja se järjestetään 8.–10. lokakuuta 2024 Helsingin Messukeskuksessa Suomessa.

Olemme odottaneet tätä innolla! Esittelemme paljon uutuuksia sekä kylpyhuoneisiin että keittiöihin. Lisäksi tuomme markkinoille Vito-tuoteperheeseemme kuuluvan lakatun viilupaneelin, joka on tyylikäs seinäpaneeli kuiviin tiloihin

sanoo Fibon Suomen ja Baltian maiden maajohtaja Jan Klemets.

Neljä upeaa uutuutta!

Janilla odottaa paljon uutuuksilta, joita hän kollegoineen esittelee rakentajille kolmen päivän ajan FinnBuild-messuilla osastolla 6K40.

1. Fibo Seinäpaneeli – uusi valikoima

Fibo esittelee uuden kylpyhuoneen seinäpaneelivalikoimansa FinnBuild-messuilla! Ainutlaatuisilla puu-, kivi-, sementti- ja rohkeilla värimalleilla voit saada kylpyhuoneestasi juuri sellaisen kuin haluat. Etsitpä sitten klassisen ajatonta tyyliä tai särmikästä uutta ja modernia, laajasta valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun. Fibon laadukkailla seinäpaneeleilla voit todella nostaa kylpyhuoneesi tasoa.

Ja kuten aina, on monta hyvää syytä valita juuri Fibo:

2. Fibo Kitchen Board – uusia jännittäviä malleja

Käy osastollamme katsomassa uusia Kitchen Board -mallejamme. Kitchen Board -välitilalevyjemme puu-, kivi- ja betonikuvioiset pinnat sekä rohkeat värit ovat ajan hermolla. Fibo Kitchen Board suojaa työtason ja yläkaappien välissä olevaa seinää vedeltä ja roiskeilta ruoanlaiton aikana. Laajassa valikoimassamme on monta upeaa mallia. Välitilalevymme ovat saatavana joko 11 x 600 x 580 mm kokoisina tai täyspitkinä 11 x 600 x 2 400 mm levyinä yläkaapittomiin keittiöihin.

Nauti keittiösi helposta uudistamisesta. Fibo Kitchen Board kiinnitetään suoraan olemassa olevaan seinään tai runkoon. Fibolla saat uuden keittiön iltapäivässä!

Warm Grey

3. Lasilevyt keittiöön – käytännöllinen ja älykäs uutuus Fibolta

Fibon lasilevyt suojaavat ja korostavat seinää keittotason tai altaan takana. Karkaistut lasilevymme ovat 6 mm paksuja, 450 mm korkeita ja 700 tai 900 mm leveitä. Värivaihtoehtoja ovat kirkas, valkoinen ja musta.

Lasilevy on naarmuuntumaton, ja se on helppo puhdistaa kostealla liinalla. Lasilevy suojaa seinän vedeltä, rasvalta ja korkeilta lämpötiloilta. Lasilevyjen ansiosta voit säilyttää haluamasi pinnat sellaisenaan: levyt voidaan asentaa suoraan esimerkiksi tapetin tai maalatun pinnan päälle.

Lasilevy on naarmuuntumaton, ja se on helppo puhdistaa kostealla liinalla. Lasilevy suojaa seinän vedeltä, rasvalta ja korkeilta lämpötiloilta. Lasilevyjen ansiosta voit säilyttää haluamasi pinnat sellaisenaan: levyt voidaan asentaa suoraan esimerkiksi tapetin tai maalatun pinnan päälle.

4. Fibo esittelee: Vito lakattu viilupaneeli kuiviin tiloihin

Vito lakattu viilupaneeli on korkealaatuinen rakennusmateriaali sisäkäyttöön kuivissa tiloissa. Voit valita kahdesta kuviosta: koivu ja tammi. Vito lakattu viilupaneeli on täydellinen vaihtoehto, kun haluat yhtenäisen seinäpinnan luonnollisesta puusta. Paneeleissa on piilotettu kiinnitysjärjestelmä, mikä tekee niistä helppoja asentaa ja antaa saumattoman lopputuloksen.

Vito lakattu viilupaneeli on kestävä tuote, joka näyttää upealta ja on käytössä kestävä. Paneelien luonnollinen puupinta on tasainen ja kestävä. Paneelit toimitetaan valmiiksi lakattuna, mikä säästää aikaa asennuksessa. Paneelit voidaan asentaa suoraan runkoon ilman taustalevyä.

Odotamme innolla näkevämme sinut messuilla! Tervetuloa kahville osastollemme 6K40,

Jan Klemets

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme?

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Keskustelemme projektistasi mielellämme, eikä se sido sinua mihinkään.

Jan Klemets

Title
Maajohtaja
Tel:
+358 (0) 44 244 2566
Sähköposti

Petri Pelkonen

Title
Myyntipäällikkö
Tel:
+358 (0) 44 548 7599
Sähköposti