Denver White Antibacterial

Fibolla nyt antibakteeriset pinnat

Kaikki Fibon seinäpaneelit ovat nyt todistetusti antibakteerisia.


”Olemme odottaneet tämän uutisen julkaisua innolla. Pintojen puhdistuksen tärkeys on ollut paljon esillä parin viime vuoden aikana. Todistetusti antibakteerisen pintamme ansiosta voimme vakuuttaa, että bakteerien säilyminen hengissä on käytännöllisesti katsottuna mahdotonta (99,99 %)”, Fibon tuotekehitysjohtaja Elise Almås kertoo.

Sama ominaisuus kaikissa levypinnoissa.
Antibakteeriset pintamme on testattu kattavasti kansainvälisen ISO 22196:2011 -standardin mukaisesti riippumattomassa laboratoriossa. Käytännössä testaus tapahtuu siten, että antibakteerisesti käsitellylle ja käsittelemättömälle pinnalle levitetään bakteereja, joista otetaan näyte. Näytteestä lasketaan elävien bakteerien määrä neliösenttimetrillä. Tämän jälkeen odotetaan 24 tuntia, otetaan uusi näyte ja katsotaan, kuinka suuri määrä bakteereja on vielä elossa.

Tuotteidemme antibakteerinen vaikutus oli kummankin testatun bakteerin – Staphylococcus aureuksen ja Escherichia colin, joka tunnetaan paremmin nimellä E. coli – tulos oli huomattavasti parempi kuin mitä vaaditaan, jotta tuote voidaan luokitella antibakteeriseksi.

Täyttää tiukat hygieniavaatimukset
Seinäjärjestelmän antibakteerinen vaikutus on hyvä lisä tuotteen ECO-sertifioinnille, joka myös asettaa tiukat hygieniavaatimukset.

Toisin kuin laattoihin perustuvissa ratkaisuissa, Fibon seinäjärjestelmien pinta on tiivistä yhtenäistä pintaa minkä ansiosta pinta on helppo puhdistaa, eikä siihen kerry likaa tai hometta.

”Kasvava määrä terveysalan laitoksia valitsee kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja muihin yhteisiin tiloihin Fibon käytännölliset ja kestävät seinälevyt, jotka täyttävät tiukat hygieniavaatimukset. Fibon antibakteeriset seinäpaneelit ovat saaneet hyvän vastaanoton myös kouluilta, päiväkodeilta ja ravintoloilta sekä pintojen puhtaudesta ja sisäilman laadusta kiinnostuneilta yksityishenkilöiltä“, sano Fibo Norjan B2B-johtaja Tore Langen.