Suomalainen moduulitalojen valmistaja valitsee Fibon.

Ilmari Mäenpää on Olokodon pääsuunnittelija ja visionääri. Olokoto on moderni modulaarinen majoitusratkaisu joko vakituiseksi tai loma-asunnoksi.


Olokoto valmistetaan Pohjois-Suomessa Oulun pohjoisosassa alueella, jonka asukkaat ovat läheisessä kosketuksessa luontoon. Läheinen luontosuhde heijastuu myös Olokodon ainutlaatuiseen muotoiluun, viimeisteltyihin yksityiskohtiin ja sisustukseen: kylpyhuoneen seinät on esimerkiksi tehty Fibon Lentini Dark -seinälevyistä.

Olokoto on tehty ihmisen kokoiseksi. Olokodon tärkein sisustuselementti on ympäröivä luonto.

Ikertoo pääsuunnittelija Ilmari Mäenpää.

Ilmari on kehittänyt kattoikkunoita hyödyntävää arkkitehtuuria huippuunsa jo vuodesta 2009. Olokodossa voi ihailla tähtiä tai revontulia sängyssä maaten ja nauttia siten luonnon rauhasta kiireisen arjen keskellä.

Tapasimme Ilmarin ja kyselimme lisää Olokodosta:

Fibon Suomen maajohtaja Jan Klemetsin mukaan on inspiroivaa ja samalla myös tunnustus Fibolle, että Ilmarin kaltainen visionääri valitsee Olokodon yhdeksi materiaaliksi Fibo-seinälevyt.

Fibo on täydellinen valinta moduulirakentamiseen. Se on kevyt, helppo asentaa, ja meillä on kattava valikoima upeita malleja. Fibo panostaa vahvasti ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen, mitä Ilmarin kaltaiset arkkitehdit ja heidän suunnittelemissaan kodeissa asuvat arvostavat.

Fibon Suomen maajohtaja Jan Klemets

Lue lisää Fibosta – Kestävä ratkaisu