Hotellinjohtaja valitsi Fibon

 Jelsa Hotellin johtajalla on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta. Kun hotellia remontoitiin, hänen valintansa kaikkiin kylpyhuoneisiin oli Fibo. Lopputuloksena syntyi kauniita kylpyhuoneita, jotka on helppo pitää puhtaana ja jotka kestävät kovaakin käyttöä.


Hotellin päivittäisestä toiminnasta huolehtivat Cecilie Jelsa, hotellin henkilökunta ja ruuanlaittoon intohimolla suhtautuva kokki, joka hankkii huippulaatuisia raaka-aineita paikallisilta tuottajilta. Hotellilla tarjottavat hedelmät, siideri, olut, viini, lohi, liha ja juusto ovat lähiruokaa.

Jelsa Hotell sijaitsee idyllisessä Jelsan kylässä. Jelsa on yksi Norjan Ryfylken alueen parhaiten säilyneitä rannikkokohteita. Hotellilta avautuu upea näköala vuonolle sekä hotellin vieressä sijaitsevaan, vuodelta 1647 peräisin olevaan puukirkkoon.

Hotellinjohtaja Cecilie Jelsan tausta ei ole matkailualalla tyypillinen. Hän on koulutukseltaan rakennusmestari, ja hänellä on vankka kokemus rakennusalalta. Ennen hotellinjohtajaksi siirtymistään hän johti rakennusliike KV-byg Suldalia lähes 20 vuotta. Jelsa Hotellin omistavat Bjørn Moe ja Moe Laksegard AS.

Suurissa rakennusprojekteissa huolellinen kustannusten hallinta on aina avainasemassa.

Hotellinjohtaja Cecilie Jelsan

Mittava hanke

Cecilie aloitti oman yritystoiminnan vuonna 2021 johtamalla Jelsassa sijaitsevan entisen vanhainkodin remontointiprojektin. Projekti valmistui keväällä 2022, ja uuden ilmeen saanut Jelsa Hotell avasi ovensa asiakkaille.

Kokemus rakennusalalta tuli tarpeeseen:

”Näin suuren mittaluokan hankkeessa rakennusalalta vuosien varrella hankkimani kokemus osoittautui kultaa kalliimmaksi, eikä vähiten kylpyhuoneita remontoitaessa. Tyyli oli tärkeä kriteeri kylpyhuoneiden seinämateriaalien valinnassa. Sisustusarkkitehtifirmamme Glimt Interiørarkitekter AS halusi tyylikkäät ja korkealaatuiset seinät, jotka olisivat yhdenmukaiset koko hotellin muun ilmeen ja tyylin kanssa. Fibolla on suuri määrä upeita malleja valittavaksi. Minulla oli jo entuudestaan erittäin positiivisia kokemuksia Fibon seinäjärjestelmästä. Fibo tarjoaa perinteiseen laatoitukseen verrattuna monia etuja, joista yksi tärkeimmistä on helppo puhtaanapito”, kertoo hotellinjohtaja Cecilie Jelsa.

”Suurissa rakennusprojekteissa huolellinen kustannusten hallinta on aina avainasemassa. Fibon ansiosta pohjatyön määrä väheni huomattavasti, emmekä joutuneet odottelemaan laastin kuivumista ja kovettumista. Tämä tarkoitti, että seinien asentaminen oli nopeampaa, mikä on tärkeä kustannussäästötekijä ja varmistaa hankkeen sujuvan etenemisen”, kertoo Cecilie.

Hotellin jokaisessa 22 kylpyhuoneessa on Fibon kauniit marmorikuvioiset seinät tyylikkäillä mustilla yksityiskohdilla. Fibo 2278 Brown Marble.

Laatu tärkeää

Cecilie painottaa laatua kaikissa hotellin palveluissa ja markkinoi hotellia aktiivisesti sekä paikallisten asukkaiden tilaisuuksiin, itsenäisille matkailijoille varaussivustojen kautta, kokouskäyttöön, yritysten henkilöstöpäiville sekä ryhmämatkojen järjestäjille. Alueella sijaitsee myös Norsk Steinin kivimurskaamo, joka on Pohjois-Euroopan suurin. Myös sen keikkatyöntekijät tarvitsevat hotellimajoitusta. ”Haluan tarjota laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tämä on erityisen tärkeää pienessä kylässä, jossa asiakkaisiinsa törmää usein lähikaupassa”, sanoo Cecilie hymyillen.

Tervetuloa tutustumaan!

Vasemmalta Fibon Rogalandin aluepäällikkö Terese Brekken ja hotellinjohtaja Cecilie Jelsa.