Toiveissa uusi kylpyhuone?
Tässä viisi hyvää vinkkiä!

Kylpyhuoneiden seinät on perinteisesti laatoitettu. Jos haluat tyylikkään, pitkäikäisen ja helppohoitoisen kylpyhuoneen kohtuuhintaan, voivat seinäpaneelit olla kuitenkin parempi vaihtoehto.


On inhimillistä pitäytyä tutussa ja turvallisessa. Tämä voi kuitenkin johtaa siihen, että uusia hyviä vaihtoehtoja ei tule harkittua riittävästi. Seinäpaneelit ovat ympäristöystävällinen ja kustannustehokas vaihtoehto laatoitukselle. Juuri näistä syistä yhä useampi valitsee Fibon seinäpaneelit märkätiloihin niin kodeissa kuin suuren mittakaavan rakennusprojekteissakin.  

1. Nopea asennus säästää kustannuksia

Laatoitus vaatii aikaa. Kylpyhuonetta remontoidessa tai rakentaessa aika voi olla haaste: projektit voivat viivästyä ja ylittää budjetin. Seinäpaneelien valitseminen laatoituksen sijasta voi säästää kustannuksia huomattavasti. Seinäpaneelin asentaminen on jopa viisi kertaa laatoitusta nopeampaa. Tämä johtuu siitä, että Fibo-seinäpaneelien asentaminen on nopeaa ja helppoa: täyspitkät paneelit lukitaan toisiinsa Fibon Aqualock-pontilla. Seinäpaneelin pinnassa oleva kalvo takaa, että seinä on täysin vesitiivis ja hyväksytty märkätilakäyttöön. Näin ollen pohjatöiden määrä vähenee huomattavasti, eikä laastin kuivumista tarvitse odotella.

2. Pitkäikäinen ja vaivaton huoltaa

Laatoitettu seinä saumoineen imee vettä, eikä se ole itsessään vesitiivis. Tästä syystä laatoituksen alle on asennettava vedeneristys, jonka asentaminen on myös dokumentoitava. Tämä ei kuitenkaan estä piilevän vesivahingon syntymistä laatoituksen taakse.

Fibo-seinäpaneelin pinnalla on kalvo, jonka ansiosta seinäpaneeli on turvallinen: sen kunto on helppo tarkistaa, eikä sinun tarvitse pelätä kosteusvahingon syntymistä paneelin takana olevaan seinään. Kalvon ansiosta seinäpaneeli on myös täysin vesitiivis. 

Saumattoman pinnan ansiosta seinäpaneelien huolto on laatoituksen huoltoa vaivattomampaa. Seinäjärjestelmä on hyväksytty märkätilastandardien mukaisesti, ja seinäpaneeleilla on 15 vuoden takuu.

3. Helppo pitää puhtaana

Paneelien sileä pinta ei kerää likaa, ja se on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja tavallisella puhdistusaineella. 

Sen lisäksi, että seinäpaneelit on helppo pitää puhtaana, niiden pinnan antibakteeriset ominaisuudet tuovat lisäturvaa tiloissa, joissa hyvä hygienia on tärkeää. Kansainvälisen ISO 22196:2011 -standardin mukaan tehdyt testit ovat osoittaneet Fibo-seinäpaneelien erittäin hyvät antibakteeriset ominaisuudet. Stafylokokki sen paremmin kuin E.Colikaan eivät elä antibakteerisen seinäpaneelin pinnalla, ja takaammekin, että bakteerien on lähestulkoon mahdotonta (99,99 %) elää seinäpaneelin pinnalla.

Valitse Fibo ja jätä hyvästit laattojen jynssäämiselle!

4. Kestävä valinta

Seinäpaneelimme on tehty PEFC-sertifioidusta puusta, joka on tuotettu kestävän metsänhoidon periaatteiden mukaisesti. Tuotteiden mukana toimitetaan ympäristöseloste (EPD, Environmental Product Declaration), jossa on kuvattu sekä raaka-aineiden että tuotannon ympäristövaikutukset.  Puu on uusiutuva luonnonvara, joka sitoo hiiltä myös ollessaan käytössä tuotteena. Fibo-seinäpaneeleilla pinnoitetun kylpyhuoneen hiilidioksidipäästöt ovat jopa 45 prosenttia laatoitettua kylpyhuonetta pienemmät.

5. Satoja malleja valittavaksesi!

Fibolla on kattava valikoima malleja jokaiseen makuun. Valitse puu-, kivi- tai betonikuvioisista malleistamme ja laajasta värivalikoimastamme juuri Sinulle sopiva vaihtoehto. Valittavanasi on joko sileitä tai laattakuvioisia seinäpaneeleita ja sekä kiiltävinä että mattapintaisina.

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme?

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Keskustelemme projektistasi mielellämme, eikä se sido sinua mihinkään.

Jan Klemets

Title
Maajohtaja
Tel:
+358 (0) 44 244 2566
Sähköposti

Petri Pelkonen

Title
Myyntipäällikkö
Tel:
+358 (0) 44 548 7599
Sähköposti