Tuotelanseeraus – lokakuu 2023

Tutustu Fibon kylpyhuoneen seinäpaneelien syysuutuuksiin! Löydä ainutlaatuiset puu-, kivi- ja betonikuosiset pinnat sekä runsas värivalikoima. Jokainen mallimme on suunniteltu huolellisesti siten, että voit yhdistellä eri tyylejä ja toimintoja vapaasti, ja uudistaa kylpyhuonettasi ripauksella modernia eleganssia.


Halusitpa luonnonläheisiä puu- ja kivikuoseja tai yhdistää modernin betonikuosin tyylikkäisiin, täyteläisiin väreihin, löydät uutuuksistamme kaiken tarvitsemasi kylpyhuoneesi uudistamiseen. Fibon vedenkestävissä seinäpaneeleissa yhdistyy ajaton tyyli ja tinkimätön käytännöllisyys.

Wood

Wood-mallistoon kuuluu laaja valikoima puukuosisia seinäpaneeleita eri kiiltoasteilla ja pintakuvioinneilla. Meillä on ilo esitellä perinteisten suosikkimalliemme täydennykseksi kolme uutta viimeisimpien sisustustrendien mukaista mallia. Tutustu uusiin puukuosisiin seinäpaneeleihimme, jotka ovat saatavilla laattakuvioilla M00, M0500 (laatta) ja M76 (pystysuuntainen lankku). Katso, kuinka seinäpaneeliemme ainutlaatuinen tyyli ja luonne muuttavat kylpyhuoneesi ilmeen!

Cement

Mallistomme uusi särmikäs tulokas on Rough Cement: loistava valinta joko koko kylpyhuoneen näyttäväksi seinäpaneloinniksi tai tyylikkääksi tehosteseinäksi. Lisäksi olemme uudistaneet kahta suosittua malliamme 4002 Terrasso Dark ja 2126 Dark Soot, joiden tummanharmaa laattasauma on vaihtunut ajattomaksi mustaksi. Mallien uudet nimet ovat 4003 Grey Terrazzo ja 2127 Dark Ash.

Musta laattasauma korostaa kauniisti seinäpaneelien kuosia ja tuo niihin lisää syvyyttä. Katso suosittujen malliemme uusi moderni ilme!

Stone

Tutustu uraauurtavaan Extreme Matt -pintaamme, joka on nyt saatavana myös Beige Stone ja Grey Stone -malleihin. Nämä seinäpaneelit on tunnettava omin käsin! Uutuutena julkaisemme miellyttävän rauhallisen Moonstone-mallin, joka on saatavana myös uudella kiehtovalla Microdots-pinnalla. Tunne innovatiivisten pintojemme elävä rakenne ja herkkäpiirteiset yksityiskohdat!

Colour

Olemme lisänneet valkoisten seinäpaneeliemme tuoteperheeseen uuden kuosin.

Meillä on ilo esitellä 2099 White Contrast – klassinen silkkipintainen valkoinen seinäpaneeli, jossa on kontrastina mustat laattasaumat!

– 2099 White Contrast – mustat laattasaumat!

Colour Splash Limited Edition

Olemme Fibolla ottaneet avosylin vastaan uuden, kiehtovan ja nopeasti suosiota saavuttaneen sisustustrendin: värilliset laattasaumat!

Edistyneen tuotantoteknologiamme ansiosta tarjoammekin nyt rajoitetun erän White Silk -seinäpaneeleita, joiden katseenvangitsijoina hehkuvat laattasaumat: Pink, Yellow, Green ja Blue. Anna kylpyhuoneesi pysäyttää trendikkyydellään ja omaleimaisuudellaan!

HUOM: Tuotteita on saatavana rajoitettu erä. Tilaa ajoissa ja varmista omasi!


Uudet listat ja tarvikkeet

Kehitämme seinäjärjestelmäämme jatkuvasti. Seinäpaneelien lisäksi kehitämme myös lista- ja tarvikevalikoimaamme. Tavoitteenamme on helpotta asentajien työtä niin, että he voivat tarjota juuri sellaisen laadukkaan ja kauniin lopputuloksen kuin heidän asiakkaansa haluavat.

Fibo Click-Wax helpottaa asennusta entisestään.

Huhtikuussa olleen edeltävän tuotelanseerauksemme jälkeen olemme kehittäneet uuden Fibo Click-Wax-vahapuikon. Fibo Click-Wax on suunniteltu helpottamaan Fibo-seinäjärjestelmän asentamista entisestään. Vahapuikkoja myydään 20 kappaleen paketeissa, ja ne soveltuvat kappalemyyntiin. Fibo Click-Wax on tarkoitettu Aqualock-lukitusreunan voiteluun Fibo-seinäpaneelien asennuksen aikana. Fibo Click-Waxin ansiosta seinäpaneelit on entistäkin helpompi kiinnittää toisiinsa.

Olemme laajentaneet myös listavalikoimaamme. Asentajiltamme saamamme arvokkaan palautteen perusteella olemme täydentäneet valikoimaamme uusilla listoilla, jotta valikoimamme kattaisi asiakkaidemme tarpeet mahdollisimman hyvin.

ArtikkelNavn
163314-E2 part Internal Corner Black 3000 mm
163022-EExternal Corner Black 3000 mm
102286-EStacking profile two parts, black
163020-ECombi profile, White
166016-EL-profile black (small) 3000 mm
166014-EL-profile white 3000 mm
400594Fibo Click Wax