Fibon seinäpaneelimalliston rakenne uusittu

Laajan tuotevalikoimamme selaaminen voi olla työlästä. Me Fibolla olemmekin selkeyttäneet mallistomme rakennetta, jota sopivien tuotteiden valinta olisi helpompaa. Muutokset otetaan käyttöön 1. lokakuuta 2023.


Uudet mallistomme

Mallistomme on nyt lajiteltu pintakuosin mukaan, mikä helpottaa samantyylisten mallien selaamista ja vertailua. Sopiiko kotisi tyyliin luonnollinen puukuosi? Löydät puukuosiset seinäpaneelimme WOOD-mallistostamme. Kaikki STONE-, CEMENT-, WOOD- ja COLOUR-mallimme löytyvät 1,8 mm saumaisina laattakuoseina.

3D-mallistomme pinnat ja pintakuosit on harmonisoitu, ja paneelien laattasauman leveys on 6 mm. Edullisemman BASIC-malliston tuotteissamme laattasaumaa ei ole.

Wood, Stone ja Cement korvaavat aikaisemman Marcato-mallistomme. Yksiväriset kuosit löytyvät kuitenkin jatkossa Colour-mallistostamme (Colour Gloss, Colour Matt ja Colour Silk).

Colour-mallisto kattaa yksiväriset laattasaumalliset kuosimme.

Crescendo-malliston uusi nimi on 3D.

Basic-mallisto kattaa sileäpintaiset, ilman laattasaumaa olevat kuosit, jotka olivat aikaisemmin Adagio-, Legato- ja Project-mallistoissa. Lisäksi paneelit on jaettu pituuden mukaan mallistoihin Tall (2 720 mm) ja Long (3 020 mm), joihin kuuluvat kaikki erityispitkät laattakuosiset paneelimme.

Tehokkaammat suodattimet tuotteiden hakuun

Uuden mallistorakenteen lisäksi olemme uudistaneet kotisivujemme hakutoiminnon käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja tuotteiden valinnan helpottamiseksi.

Voit 1. lokakuuta 2023 alkaen hakea seinäpaneeleistamme parhaiten Sinulle sopivat mallit lajittelemalla tuotteemme kuosin, pinnan, korkeuden, laattakuvioinnin sekä laattasauman värin ja leveyden mukaan. Lisäksi voit valita ja tallentaa suosikkisi.