line

Moderni funkkistalo

Jaerenissä

line

Asiakas:
Voldin perhe

Kuvaus:

Moderni funkkistalo Jaerenissä

Voldin perheen modernista funkkistalosta on upea näkymä Jaerlandetin alueen yli. Kun Martin perheineen rakensi uuden talon vuonna 2016, toiveena oli aktiivisen perheen tarpeisiin soveltuva funktionaalinen asunto, jossa on suuret, kunnolliset huoneet. Ratkaisuna oli BoligPartner-toiminto, jossa oli erittäin kirkkaat ja suuret ikkunat sekä tehokkaat ja tyylikkäät pinnat. Sekä kylpyhuoneissa että pesuhuoneissa he valitsivat Fibon seinälevyt. Kuten Martin sanoo: "Fibo-seinälevyillä voit luoda modernin kylpyhuoneen, jonka tyylikäs muotoilu on nopea ja helppo koota." Sekä ensimmäisessä että toisessa kylpyhuoneessa on valkoiset seinäpaneelit, jotka ovat kontrastin suihkun sisäpuolelle. "Kylpyhuoneissa on ajaton ulkoasu ja design-elementti suihkun pimeässä paneelissa. Etu on, että Fibo-levyt ovat yksinkertaisia ​​ja helppoja pitää puhtaina ja sopivat erinomaisesti suurelle perheelle, joka käyttää paljon kylpyhuonetta. "

Pohjakerroksen pesutilassa on myös Fibo-seinälevyt. Tässä on yleinen tyyppi, jota käytetään modernissa harmaassa värissä. "Halusimme myös käyttää pesulahuoneessa Fibo-seinäliitoksia. Lapset, jotka osallistuvat moniin aktiviteetteihin ja paljon vaatteita muuttuvat päivän aikana, meillä olisi seinät, jotka kestävät iskun ja joilla on vankka ja kestävä pinta," sanoo Martin.

"Olemme asuneet uudessa kodissamme lähes vuoden ajan ja olemme erittäin tyytyväisiä Fibo-seinälevyjen valintaan. Sekä kylpyhuoneita että pyykkiä käytetään päivittäin, ja olemme iloisia siitä, että valitsimme Fibon, joka pystyy kestämään tämän hyvin ja vain on helppo puhdistaa."

Martin väkivaltaa

Omistaja

Hyötyjä

Moderni

Helppo koota

Helppo pitää puhtaana

fibo-copyright