line

Ympäristöystävällinen seinäjärjestelmä

line

Kestävä valinta

Ympäristötietoinen tuotanto on meille itsestään selvä asia. Siksi valmistamme 70% puhtaita, PEFC-hyväksyttyjä puulevyjä ja käytämme vain sellaisia ​​toimittajia, jotka täyttävät kierrätysvaatimukset kaikissa vaiheissa. Sitoutumisemme kestävyyteen on olemassa kaikessa, mitä teemme.

Vähennämme hiilidioksidipäästöjä:
Keskitymme tuottamaan tuotteita, joilla on kestävyys ja keskitytään ympäristöön

Olemme rakentaneet Lyngdaliin vähäpäästöisen tehtaan:
Vuonna 2016 otimme uuden askeleen eteenpäin ja panimme 140 miljoonaa Norjan kruunua uuteen tuotantolinjaan, joka vähentää ympäristövaikutuksia 50%.

BREEAM-pisteet

BREEAM.SE on sertifiointiohjelma uustuotannolle ja remonttikohteille. Sertifiointi perustuu pisteytysjärjestelmään, jossa pisteytetään kymmenen osa-alueen suorituskyky eri alueilla, kuten suunnitteluvaiheen pieni ympäristövaikutus ja vähennetyt päästöt, kestävä kehitys ja vastustuskyky, sopeutuminen ilmastonmuutokseen, ekologinen arvo ja biodiversiteetin suojelu.

Ympäristötuoteseloste

Vuonna 2014 Fibo sai EPD-ympäristötuoteselosteen. EPD on riippumattoman tahon vahvistama ympäristötuoteseloste, josta kuluttajat saavat vertailukelpoisia tietoja eri tuotteiden ympäristövaikutuksesta tuotteen koko elinkaaren aikana. EPD perustuu kansainvälisen ja laajalti hyväksytyn ISO 14025 -standardin periaatteisiin ja sääntöihin. Rakennusurakoitsijat voivat käyttää Fibon ympäristötuoteselosteita, kun uusiin rakennuksiin on hankittava BREEAM-sertifiointi.

Hiilidioksidipäästöt

Me Fibolla keskitymme tuottamaan kestäviä ja ympäristön huomioivia tuotteita. Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. Siksi pyrimme jatkuvasti pienentämään päästöjämme ja energiankulutustamme. 140 miljoonan Norjan kruunun kone- ja laiteinvestointiemme avulla pystymme parantamaan tehokkuutta ja pienentämään kokonaisenergiankulutusta. Vuonna 2017 saamme valmiiksi suuren rakennushankkeen ja tuotantolaiteuudistuksen, joka tuottaa 50 prosentin energiasäästöt. Samalla parannamme tuotantolaitoksen logistiikkaa, minkä ansiosta materiaalien kuljetustarve pienenee. Me Fibolla pyrimme jatkuvasti kehittämään niin kokonaisuutta kuin yksityiskohtia, jotta saamme parannettua prosessejamme ja pienennettyä ympäristövaikutustamme.